Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Abus fietshelmen

Naast een groot assortiment fietssloten biedt Abus ook een groot aantal fietshelmen aan. Zo biedt Abus onder meer helmen voor volwassenen, kinderhelmen en babyhelmen aan. Het merk kent daarvoor de volgende categorieΓ«n: Allround & Touring, Race & Sports, Urban & City en Kids & Baby’s.

Welke maat?

De Abus fietshelm is er in verschillende maten, variΓ«rend van XS tot en met L. Elke maat is geschikt voor een specifiek bereik qua hoofdomtrek. In de verschillende productteksten vindt u welke hoofdomtrek hoort bij de betreffende fietshelm, kinderhelm of babyhelm.

In-mold constructie

De fietshelmen van Abus beschikken bijna zonder uitzondering over een zogenaamde In-Mold constructie, waarbij de buitenschaal en de binnenvoering met elkaar versmolten zijn. Zo zijn de Abus-helmen een stuk sterker en lichter dan gelijmde helmen.

Onmisbaar

In het steeds drukker wordende verkeer, met alle onverwachte momenten van dien, is een fietshelm eigenlijk onmisbaar. Het dragen van een helm verkleint het risico op hoofdletsel bij een fietsongeluk aanzienlijk. Steeds meer mensen realiseren zich dit en gaan over op het dragen van een helm. Niet alleen tijdens het wielrennen of mountainbiken, maar ook bij het fietsen door de stad en op toertochten. En laten we ook de elektrische fiets (E-bike) niet vergeten. Sommige modellen halen een topsnelheid van maar liefst 40 tot 50 km/u. Een fietshelm mag dan ook eigenlijk niet ontbreken wanneer u regelmatig op een E-bike fietst.

fietshelm-expert.nl
Logo