Merken

De sterkste fietshelm-merken

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Melon Decent Double fietshelm

14 okt. 2020
“Heel positief verrast over deze fietshelm voor onze kleuter. In vergelijk met andere helmen valt het op dat de materiaal keuze en afwerking erg goed is. Kleuren zijn helder en nog mooier dan op de foto. Roze/paars klopt niet echt, gelukkig, want het is gewoon helder mat fuchsia roze en donker fuchsia roze. Wat echt superfijn is zijn de magneetsluiting (fijn voor kindjes om zelf te doen) en de bijgeleverde verwisselbare voeringen waardoor je de helm ook in de helm zelf kunt aanpassen op de vorm van het hoofdje. Een absolute aanrader.”
Melon Decent Double fietshelm

AGU Tesero fietshelm

8 okt. 2020
“Ik begon de zoektocht naar een helm die goed was maar wilde er geen fortuin aan uitgeven, moest licht zijn en en vliegengaas hebben. Aan al deze criteria voldeed mijn helm, intussen hebben 2 fietspartners hem op mijn aanraden ook gekocht en iedereen is mooi en tevreden. ”
AGU Tesero fietshelm

Abus Pedelec 2.0 Fietshelm

4 okt. 2020
“Ik heb deze helm gekocht om het uitzicht en omdat hij "speedpedelec-proof" is. Je kunt hem heel makkelijk bijstellen aan de riempjes en ook achteraan je hoofd, waardoor de helm meer of minder rond je hoofd aansluit achteraan. Dit is even zoeken, maar als je het eenmaal goed hebt, is de helm comfortabel om te dragen. De kinsluiting is magnetisch en klikt bijna als vanzelf dicht. Perfect dus. Het ingebouwde regenkapje heeft zijn werk al veel en goed gedaan. De elastiekjes moet je wel enkele keren rond de bevestiging draaien om goed te blijven zitten. Het geïntegreerde achterlicht in 2 standen is van ver zichtbaar en blijft ook met het regenkapje zichtbaar. Dus voor mij een helm met goede looks en goede geïntegreerde "gadgets"”
Abus Pedelec 2.0 Fietshelm