Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Kinder fietshelm

Speciaal voor de allerjongsten bieden wij een uitgebreide collectie kinderfietshelmen. Deze kinderhelmen zijn qua maat perfect afgestemd op de hoofdomtrek van kinderen. Een helm dragen is iets wat kinderen liever niet doen, maar met de vrolijke modellen die wij aanbieden zal dit ongetwijfeld veranderen.

Stoere en schattige helmen

Wij bieden kinderhelmen in allerlei kleuren, maten en vormen. Zo zijn er de stoere helmen van Nutcase met vele soorten grappige bedrukkingen: bijvoorbeeld met DANGER!, een smiley of een panterprint. Crazy Stuff heeft helmen in de vorm van verschillende dieren: een eekhoorn, de tijger of een konijntje. MET, Cratoni en AGU hebben bekende fietshelmen in het assortiment, maar dan in een speciale kindermaat.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een kinderhelm

Het lijkt zo makkelijk. Je kiest een leuke helm, selecteert ongeveer de juiste maat en daarmee is de kous af. Dit klopt ongeveer. Toch zijn er nog een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een geschikte helm voor uw (klein)kind:

– Allereerst de juiste maat. Voordat u een leuke fietshelm voor uw zoon of dochter kiest, is het belangrijk eerst de hoofdomtrek nauwkeurig te meten. Dit doet u door een meetlint langs het hoofd te leiden, van net boven de wenkbrauwen tot over het breedste punt aan de achterzijde van de schedel. Aan de hand daarvan kiest u de bijbehorende maat.

– Ventilatie: het is belangrijk dat de kinderhelm goed kan ventileren. Met name wanneer kinderen een helm lang op hebben, begint het onder de helm erg warm te worden. Kies dan ook voor een open model fietshelm met vele ventilatiegaten, zodat er goed gekoeld kan worden en het hoofd van uw kind heerlijk fris blijft.

fietshelm-expert.nl
Logo